Новини



Батька двох дівчаток із Закарпаття затримали за зґвалтування доньок


Поліція затримала мешканця Закарпаття, якого підозрюють у систематичному ґвалтуванні двох доньок віком 12 та 15 років. Про знущання тата поліцейським повідомила молодша дівчинка.

Наразі обоє дітей перебувають у безпечному місці. Поліція затримала батька дівчат, він перебуває у СІЗО. За скоєне чоловікові загрожує до 15 років тюрми.

За інформацією пресслужби поліції Закарпаття, затримали чоловіка у вівторок, 27 вересня, одразу після звернення 12-річної дівчинки до правоохоронців.

Дитина розповіла поліцейським, що її батько систематично проти її волі вступає з нею у статеві зносини. Відомо, що чоловік уже кілька років самостійно виховує двох доньок.

– Малолітню дівчинку передали ювенальним поліцейським, які подбали про неї. В той час інші співробітники поліції розшукали чоловіка, на якого вказувала дитина. З’ясувалося, що протягом останніх років він самостійно виховує двох дітей – 12- та 15-річних дівчаток», – йдеться у повідомленні поліції.

У пресслужбі уточнюють, що поліцейські отримали докази, що підтверджують слова дівчинки про зґвалтування. Наразі встановлено, що батько систематично ґвалтував обох своїх дочок.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 ККУ (зґвалтування). Зараз затриманий перебуває у СІЗО, за скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Обоє дітей перебувають у безпечному для їхнього життя та здоров’я місці.

До речі, цей і подібні випадки про самотніх татів‑ґвалтівників безпосередньо стосуються питання леґалізації в Україні такого ремесла, як проституція.

Але ж звісно, що нашим моралізаторам‑популістам вельми побожним – це питання «не на часі». Їм ліпше, най й далі ґвалтують дітей....


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?