Новини



Львівські рятувальники отримали 30-метрову німецьку автодрабину


Львівським рятувальникам передали пожежну автодрабину Metz/Rosenbauer L32 PLC-2.0 з робочою висотою 30 м, яка була придбана у Німеччині й передана в якости гуманітарної допомоги.

Поповнення автопарку львівських рятувальників цією пожежною автодрабиною стало можливим за підтримки та сприяння Rotary Club Lviv Innovational, Rotary Club of Orange Park Sunrise, Rotary Club of Beaumont та Rotary e-Club 2000.

– Рятувальники завжди роблять усе можливе при виникненні пожеж чи будь-яких інших надзвичайних ситуацій, аби ліквідувати їх наслідки якомога швидше та з найменшими збитками. Ось чому надійна техніка – це в першу чергу запорука оперативно й ефективно реагування на надзвичайні події, а це своєю чергою не одне врятоване життя.

Варто зазначити, що пожежна автодрабина – це незамінна техніка для проведення аварійно-рятувальних робіт та ліквідації пожеж в будь-якому місті чи населеному пункті, де є будинки 3-х і більше поверхів. Ця техніка стане запорукою успіху роботи пожежно-рятувальних підрозділів і забезпечить надійність та безпеку мешканців багатоповерхових житлових будинків,пишуть у своєму повідомлені львівські рятувальники.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?