Новини



Міський голова Львова чітко зреагував на обшуки в громадського діяча Літинського


Він зазначив прямий напрямок, куди мають спрямувати свою діяльність правоохоронні органи на Львівщині.

– Понад 340 бізнесів у Львові прямо або опосередковано належать росіянам. Листа з усією інформацією про них ми надіслали до правоохоронних органів ще наприкінці квітня, – написав на своєму фейсбукови Андрій Садовий.

На думку львівського мера, тепер виглядає, що кількість росіян, яких позбавили заробітку в Україні менша за волонтерів, яких намагаються притягнути до кримінальної відповідальності.

– Минулого тижня судили Олеся Дзиндру. Сьогодні прийшли з обшуками до Святослава Літинського. Це люди, які віддають власний час і кошти, часто ризикують життям, щоб доставити авто на фронт. У нас пів країни стали волонтерами. До них завтра теж прийдуть? – запитує Садовий. І відразу пропонує:

– Давайте випалювати ворога з нашої землі, а не знищувати інститут волонтерства, який є таким важливим для всіх нас у цей складний час. Тепер вже публічно додаю один із списків власників російського бізнесу у Львові. Рекомендую правоохоронним органам зайнятись перш за все ними.

Знятки списків, які долучив до допису очільник Міста Лева, налічують вісім десятків фірм, що працюють в найбільшому місті Галичини, але зареєстровані на російських громадян.

Треба так розуміти, це тільки початок.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?