Новини



25-річний іноземець створив підпільну тютюнову фабрику під Чернівцями


На складі у нелегальному цеху поліція виявила 1,2 тони тютюну і готові підроблені цигарки.

1 листопада прес-служба поліції Чернівецької області повідомила, що поблизу Чернівців 25-річний іноземець обладнав приміщення напівавтоматичним обладнанням для повного циклу виробництва. Також придбав усе необхідне для виготовлення фальсифікованих цигарок: незаконно виготовлений тютюн, упаковки для цигарок різних торгових марок, фільтри та інші витратні матеріали.

«Під час санкціонованого обшуку в приміщенні підпільного цеху поліцейські вилучили обладнання, 1,2 тонни тютюну, майже 5 тис. розфасованих цигарок у пачках, 63 рулони паперової стрічки для виготовлення цигарок, 21 ящик з поліграфією для фасування готової продукції та інші пакувальні матеріали», – йдеться у повідомленні поліції. Поліція не вказала, де саме працювала фабрика, і не повідомила, громадянином якої країни є власник цеху. 

Наразі 25-річному іноземцю повідомили про підозру за ч. 2 статті 28, ч. 2 ст. 204 ККУ (незаконне виготовлення, зберігання, збут підакцизних товарів). Розслідування триває. Правоохоронці з’ясовують всі обставини роботи нелегальної фабрики та інших осіб, які можуть бути причетними до незаконного виробництва. 


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?