Новини



Фірма з Вінниччини «заробила» зайве на ремонті амбулаторії на Волині


На Волині директор вінницького підприємства постане перед судом за заволодіння понад 635 тисячами гривень бюджетних коштів.

Прокурори Володимир-Волинської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт про вчинення директором будівельної компанії із Вінниччини службового підроблення й заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем (ч.2 ст. 366, ч.5 ст. 191 КК України).

Слідство встановило, що підприємство, згідно з договором, укладеним із Управлінням капітального будівництва Волинської обласної державної адміністрації, виконувало роботи із реконструкції амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Привітне Володимир-Волинського району, повідомляє Конкурент.

При цьому директор підприємства неодноразово вносив у офіційні документи неправдиві відомості про закуплені матеріали та обсяг і вартість виконаних робіт.

На підставі підроблених посадовцем актів кошти за не придбані матеріали та не виконані роботи в сумі понад 635 тисяч гривень були перераховані із бюджету на рахунки підприємства.

Далі – слово за судом.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?