Новини



Лікарня на Дубенщині отримала гуманітарну допомогу з Польщі


Днями КНП «Радивилівська центральна міська лікарня» передали крапельниці, засоби для ін’єкцій, а також дефібрилятори.

Усе це у громаду надали через формат співпраці з Фондом Міжнародної Солідарності (Республіки Польща).

Медзаклад використовуватиме ці засоби, в тому числі й для медичного обслуговування переселенців зі Сходу, які проживають на території громади, на цій важливій умові наголосив директор КНП «Радивилівська центральна міська лікарня» Федір Стецюк.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Радивилівської громади.

– У рамках підтримки захисту цивільного населення України під час бойових дій, Фонд Міжнародної Солідарності (Республіки Польща) підтримує активну співпрацю із Радивилівською міською радою, реагуючи на постійні запити в потребі забезпечення вимушених переселенців. Постраждалі від війни українці продовжують евакуацію із прифронтових регіонів. Майже двом тисячам із них саме Радивилівська громада стала новою домівкою. Фонд Міжнародної Солідарності (Республіки Польща) не вперше підставляє плече благодійної підтримки українцям, – йдеться у дописі.

У спів координації з Радивилівською міською радою, у липні ця доброчинна фундація успішно реалізувала ще одну масштабну гуманітарну місію, надавши на потреби внутрішньо переміщених осіб речі першої потреби – харчові продукти, засоби гігієни та дитячі суміші.

Як бачимо, Польща системно дбає про прилучення медичної системи Західної України зі своєю.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?