Новини



На Волині депутат придбав будинок культури за 6 мільйонів гривень


Аукціон проходив з можливістю зниження початкової ціни.

Арбітражний керуючий Ігор Василюк під час другого повторного аукціону продав Палац культури, який розташований у Ковелі на вулиці Володимирській, і має загальну площу 8 184,1 квадратних метрів.

Початкова ціна продажу даного лоту під час першого аукціону становила 10 590 633,91 грн без ПДВ, повідомляє Kovel Media.

У торгах взяли участь дві юридичні особи з міста Ковеля – ТОВ «ТЦ Сієна» та виробничо-комерційне приватне підприємство «Агропромтехцентр».

Остання фірма й здобула перемогу з різницею в 55 607 гривень, запропонувавши за об’єкт – 6 055 607 грн.

Директором і власником ВКПП «Агропромтехцентр» є депутат Ковельської міської ради від Аграрної партії, голова депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин Павло Семенюк.

Засновником та власником ТОВ «ТЦ Сієна» є колишній депутат Ковельської міської ради та Волинської обласної ради від ВО «Батьківщина» Віктор Радчук.

Палац культури є власністю ТОВ «Камертон».

Згідно публічних даних, засновником цього товариства є ПАТ «Ковельсільмаш» (діяльність перебуває в стані припинення).

Постановою господарського суду Волинської області від 28 січня 2014 року ТОВ «Камертон» визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру. Ухвалою від 13 травня 2015 року ліквідатором призначено арбітражного керуючого Ігоря Василюка.

Нагадаємо, на місці Палацу культури було єврейське кладовище, де 80 років тому під час Другої світової війни німці масово розстрілювали євреїв Ковеля.

Громадська організація «Представництво Американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу» судилася у Ковелі за земельні ділянки, які розташовані у селі Тойкут (давні поховання єврейського кладовища).

Одним із відповідачів був директор ВКПП «Агропромтехцентр» Павло Семенюк.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?