Новини



Канни офіційно стали містом-побратимом Львова


22 листопада у межах 104-ого Конгресу мерів та президентів агломерацій Франції місто Канни офіційно стало містом-побратимом Львова. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

"Для мене честь прийняти пропозицію президента Асоціації мерів міст Франції і мера Канн Девід Ліснард встановити партнерські стосунки між Львовом і Каннами. 7 березня, коли російські війська були під Києвом, а Львів щодня приймав десятки тисяч ВПО, він був одним з перших іноземних політиків, хто не побоявся особисто приїхати до України з пропозицією допомоги. Дякуємо за підтримку та допомогу!" – написав Садовий у своєму профілі в Facebook.

При цьому на Конгресі мерів та президентів агломерацій Франції було повідомлено, що сотні французьких мерів залишили свої посади після скарг на стрес, погрози та напади за останні два роки. За той самий період близько 13 000 міських та сільських голів у Франції отримали погрози, а 2 000 з них зазнали фізичних нападів. Девід Ліснард назвав це "великою громадянською кризою", яка вражає місцеву владу.

Але Андрію Садовому, який під час воєнного стану та регулярних обстрілів Львова регулярно їздить за кордон, ніхто не погрожує.

 


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?