Новини



Квитки радянського зразка: у філармонії Рівного пояснили, чому їх видали глядачам


Квитки радянського зразка у Рівненській обласній філармонії глядачам під час концерту з нагоди відкриття сезону видали помилково.

Про це Суспільному розповіла очільниця установи Елеонора Стеценко. Так вона пояснила інформацію з фото, які оприлюднив адвокат Валентин Дупак у своєму Facebook.

Допис Валентин Дупак зробив зранку 3 жовтня. Виклавши світлину з квитком радянського квитка, де поверх нанесені сучасні ціни, він написав так:

– Коли ностальгуєш за Радянським Союзом. Бажаєш згадати свою юність і "Жовтень" — прийди на відкриття сезону у Рівненська обласна філармонія. Погляд на білет — ніби машина часу поверне тебе у минуле... Пи.Си. За 300 грн з людини, могли би і на принтері нормальні білети державною мовою надрукувати.

Суспільне звернулось за коментарем у філармонію.

– Використання квитків старого зразка, що лишились на обліку філармонії — грубе недопрацювання концертного відділу філармонії. Адміністрація Рівненської обласної філармонії перепрошує перед слухачами та громадськістю і оперативно виправить ситуацію, квитки нового зразка є в наявності, — зазначила директорка філармонії Еленонора Стеценко.

Дійсно: 31 року було замало, аби «оперативно виправити ситуацію».


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?