Новини



У Львові проведуть благодійний велопробіг "Двоколісна русофобія"


У неділю, 18 вересня, у Львові пройде 20 кілометровий благодійний велопробіг "Двоколісна русофобія". Акція стартує з площі перед Оперним театром о 13:00.

 

Захід організовують велопатруль Патрульної поліції Львівської області та ГО "Львівська асоціація велосипедистів" за підтримки КУ "Інститут міста" та Департаменту мобільності Львівської міської ради.

Довжина маршруту складає 20 км, приблизна тривалість поїздки – 2 години.

Про безпеку заходу та супроводу подбає патрульна поліція Львова.

– Скучили за поїздками двоколісним транспортом? Прагнете допомогти наблизити перемогу? Запрошуємо на благодійний велопробіг по вулицях Львова, метою якого є збір коштів на закупівлю обладнання для ЗСУ. Ми так само хочемо, щоб росія перестала існувати, як і тисячі людей у всьому світі. Але покласти край недоімперії може лише одна сила – захисники України. Внески зможуть зробити не лише учасники, але й кожен, хто підтримує ідею, але не має змоги проїхати з нами", - пишуть організатори і додають, що умова участі – це внесок готівкою перед стартом, або ж на Моно-банку.

Таке оголошення розмістили затійники дійства.

Цікаво: тота поліція, що буде забезпечувати безпеку акції – вона відразу до орґанізаторів завітає з обшуками, чи вже з понеділка?


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?