Новини



У львівській лікарні консультує й оперує дітей відомий хірург з Австрії


Він уже провів 24 консультації та 4 операції. Ваша дитина потребує допомоги пластичного хірурга? Ви ще встигаєте записатися на консультацію. 9 вересня, в останній день свого візиту Міхаель планує провести додаткові зустрічі із пацієнтами. Для запису звертайтеся за номером – 0 800 333 003.

Міхаель Рудес – отоларинголог, завідувач відділення ЛОР та хірургії голови і шиї Державної лікарні Верхня Штирія (Австрія), член Європейської ради з отоларингології, хірургії голови та шиї.

Основні напрямки його діяльності – пластична та реконструктивна хірургія голови та шиї, малоінвазивна ендоскопічна та мікроскопічна хірургія голови та шиї.

– У нашій лікарні Міхаель Рудес перебуватиме протягом тижня. Усього за два дні візиту лікар провів консультації найменших пацієнтів та разом із командою отоларингологічного відділення провів оперативні втручання. Лікар допомагає дітям із вродженими та набутими деформаціями вушної раковини. А ще проводить реконструктивні втручання на обличчі потерпілим внаслідок воєнних дій дітям», – повідомили в лікарні.

Останній день візиту австрійського лікаря – 9 вересня.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?