Новини



У третини жителів України є знайомі з ампутованими кінцівками


За даними закритого опитування групи "Рейтинг", більше третини опитаних українців заявили, що мають знайомих із ампутованими кінцівками.

У розпорядженні редакції ЗУНР з'явилася презентація результатів соціологічного опитування групи "Рейтинг", яка на замовлення Офісу Президента України провела закрите дослідження "Наслідки війни очима українця. Підсумки року" серед 10 000 респондентів.

За даними опитування, більше третини опитаних українців заявили, що мають знайомих із ампутованими кінцівками. Така ж кількість жителів України заявила про наявність хронічних захворювань.

На запитання "Чи є у Вас знайомі з ампутованими кінцівками?" ствердно відповіло 32% опитаних українців. 53% респондентів заявили, що таких знайомих не мають і ще 15% важко було відповісти.

Схожий результат отримано під час опитування українців про наявність у них хронічних захворювань, що впливають на повсякденне життя. 31% респондентів заявили про наявність у них подібних захворювань.

Результати дослідження соціологічної групи "Рейтинг" наочно показують, з якими труднощами найближчим часом може зіткнутися українська економіка через дефіцит кадрів, а також які складнощі можуть бути з мобілізацією українських громадян, котрі б могли підійти армії за медичними показниками.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?