Новини



У Львові лікарі клінічного центру ендокринології оголосили голодування через ліквідацію закладу


Після рішення Львівської облради про ліквідацію клінічного центру ендокринології лікарі медзакладу почали оголошувати голодування. Першою про голодування заявила лікарка-ендокринолог вищої категорії, докторка медичних наук, професорка Олеся Кіхтяк.

– Шановні друзі, починаю акцію свого особистого спротиву у вигляді голодування. Я не знаю скільки днів воно триватиме. Моєю метою є відновлення справедливості: збереження навчальної бази, доступності медичних послуг для ендокринологічних пацієнтів Львова і області, – написала на своїй фейсбук-сторінці Олеся Кіхтяк.

Зараз вона перебуває у 15 палаті Львівського клінічного центру ендокринології. Її вага становить 67 кг, зріст - 176 см.

При цьому у Львівському клінічному центрі ендокринології додали, що до ініціативи Олесі Кіхтяк приєдналися й інші працівники центру, пише Espreso Zahid.

– Друзі, наша пані професорка Олеся Кіхтяк  у зв'язку з вчорашнім злочинним рішенням Львівська обласна рада оголосила про початок голодування. Також до неї приєдналися інші працівники, – наголосили у центрі ендокринології.

Напередодні, 20 вересня, під час сесії Львівської облради депутати вирішили ліквідувати ендокринологічний центр на вул. Острозького, 1 та центр радіаційного захисту населення на вул. Морозна, 31а й приєднати їх до Львівського діагностичного центру на вул. Пекарська, 69б.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?