Керувати Львівською митницею поставили східняка – Шахрая

23 серпня 2022

Олег Шахрай є радником митної служби І-го рангу з 25-рінчим стажем. У грудні 2021 року він був призначений в. о. керівника Харківської митниці. Зазначається, що з початком повномасштабного вторгнення та окупації лише на одному митному пості під його керівництвом 42 митники перейшли на бік росії.

В Антикорупційному моніторинґу Львівщини зауважують, що відповідно до декларації за 2020 рік Олег Шахрай одружений та має двох дітей.

У його власності – дві земельні ділянки у Плесецькому на Київщині. Дружина працює в СБУ у Києві, їй належить квартира у столиці та дві земельні ділянки у Вишгороді та Плесецькому на Київщині, дачний будинок у Вишгороді, також автомобіль Toyota Land Cruiser Prado 150 [ціна за вживану так автівку коливається від 22 до 48 тисяч доларів США – прим. ЗУНР].

– Керівник Держмитслужби Демченко вкотре кидає на Львів проблемного в.о. щодо якого «плаче» службове розслідування, а не «хлібна» посада. У Демченка стратегія така — руйнувати країну зсередини, збиваючи капітал через «дрібних злодюжок» в тимчасовому статусі, з яких в подальшому жодної відповідальності, – розкриває подробиці Антикорупційний моніторинґ Львівщини.

Підтвердженням про призначення Шахрая є зняток наказу, люб'язно наданий виданням Leopolis:

Все ж таки постає питання: доки в Західну Україну київська влада буде пхати й пхати різних штемпів‑східняків з сумнівною репутацією?

Направду: скидається на якийсь феодалізм доби Київської Русі, коли через незмогу просувати свою експансію на Схід, в бік орди – розпихували своїх «отприсков» на Волинь, а через ню – в Галичину.

А в чому, взагалі, така вже незамінима безцінність всіх цих старих східняцьких митарів, сбувців, міліціянтів ще давніх і так далі?

Чи не логічніше використати цей воєнний стан і вручити їм всім повістки на передову?

Вони ж десятиліттями здоровезні що зарплати мали, що різні відкати‑хабарі брали!

Ну ось: чудовий час відпрацювати по повній всі свої скажені заробки, хіба нє?

Прості посполиті нарешті б увірували, що Справедливість таки є...