Донбас уже нє корміт – Львівщина веде перед за динамікою надходжень до скарбівні

22 серпня 2022

За результатами надходжень за сім місяців цього року Львівська область випередила усі реґіони України.

Так, динаміка загальних надходжень до бюджету області за сім місяців склала 134% (загальна динаміка по Україні – 111%), за надходженнями плати за землю (відповідно, 103% та 80%), податку на нерухоме майно (139% та 85%) та єдиного податку (127% та 108%); за поступленнями податку на доходи фізичних осіб область третя (144% та 121%).

Львівщина протягом року стабільно лідує за динамікою загальних надходжень. В останні місяці фінансові показники області у порівнянні з іншими реґіонами вищі, повідомляє пресслужба Львівської обласної військової адміністрації.

– Ця інформація – це констатація фактів, а не момент для гордості. Перебуваємо в умовах війни і маємо розуміти, які регіони у кращій ситуації, а які – у гіршій. Працюємо на перемогу. До позитивних показників у всіх областях України, – бравує начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Власне, ось саме в таких миттєвостях і вилазе засаднича ружниця між представницьки обраним самоврядуванням – і посадниками від київського престолу.

Бо обранець від громади, від краю – навпаки: свій рідний край би захищав та славив, як би тільки міг!

Натомість «ґубернатор» навпаки: буде й далі принижувати й без того упосліджену всі останні 30 літ Галичину.

Сей би Козицький ліпше би в «данбасскіх парнєй» ліпше би повчив, як потрібно своє відстоювати та лобіювати.

Зрештою, судячи з останніх тенденцій в розпихуванню по Західній Україні донецьких кадрів – не за обрієм вже той час, коли вони пояснять товаришу Козицькому «констатацію фактів».

Будемо стежити, якої він заспіває тоді.

Якщо ще здатен буде співати взагалі, звісно.