22 серпня 2022

За результатами надходжень за сім місяців цього року Львівська область випередила усі реґіони України.

Поширити / зберегти:

Так, динаміка загальних надходжень до бюджету області за сім місяців склала 134% (загальна динаміка по Україні – 111%), за надходженнями плати за землю (відповідно, 103% та 80%), податку на нерухоме майно (139% та 85%) та єдиного податку (127% та 108%); за поступленнями податку на доходи фізичних осіб область третя (144% та 121%).

Львівщина протягом року стабільно лідує за динамікою загальних надходжень. В останні місяці фінансові показники області у порівнянні з іншими реґіонами вищі, повідомляє пресслужба Львівської обласної військової адміністрації.

– Ця інформація – це констатація фактів, а не момент для гордості. Перебуваємо в умовах війни і маємо розуміти, які регіони у кращій ситуації, а які – у гіршій. Працюємо на перемогу. До позитивних показників у всіх областях України, – бравує начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Власне, ось саме в таких миттєвостях і вилазе засаднича ружниця між представницьки обраним самоврядуванням – і посадниками від київського престолу.

Бо обранець від громади, від краю – навпаки: свій рідний край би захищав та славив, як би тільки міг!

Натомість «ґубернатор» навпаки: буде й далі принижувати й без того упосліджену всі останні 30 літ Галичину.

Сей би Козицький ліпше би в «данбасскіх парнєй» ліпше би повчив, як потрібно своє відстоювати та лобіювати.

Зрештою, судячи з останніх тенденцій в розпихуванню по Західній Україні донецьких кадрів – не за обрієм вже той час, коли вони пояснять товаришу Козицькому «констатацію фактів».

Будемо стежити, якої він заспіває тоді.

Якщо ще здатен буде співати взагалі, звісно.

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР