«Львівські круасани» відкрили перший заклад у Словаччині

14 червня 2024

Раніше львівська компанія вийшла на польський ринок, де має вже одинадцять закладів.

Компанія «Львівські круасани» (Lviv Croissants) 14 червня повідомила про відкриття свого першого закладу за франшизою у Словаччині – в Братиславі. Заклад працює в середмісті словацької столиці, на площі Гвездослава, 13.

Франшизу на відкриття закладу Lviv Croissants в центрі Братислави придбав українець, який багато років живе у Словаччині і має досвід у ресторанному бізнесі.

Меню словацького закладу базується, як і українське, на круасанах із різними начинками. Та до нього додали кілька позицій, адаптованих під смаки місцевих мешканців. У компанії додали, що самі круасани, які продають у Словаччині, виготовляють у Львові. У Братиславі виробництво не відкривали.

Lviv Croissants – франчайзингова мережа ресторанів, що спеціалізується на виготовленні круасанів. Сьогодні мережа нараховує 164 заклади в Україні та 11 – у Польщі. Входить до групи компаній Fast Food Franchising Group. Засновниками «Львівських круасанів» є Андрій та Євген Галицькі, Орест Печенко та Юрій Загродський.

Як повідомляв ЗУНР, мережа «Львівські круасани» стала відомою після візиту Анджеліни Джолі до одного з її закладів у Львові.