14 червня 2024

Раніше львівська компанія вийшла на польський ринок, де має вже одинадцять закладів.

Поширити / зберегти:

Компанія «Львівські круасани» (Lviv Croissants) 14 червня повідомила про відкриття свого першого закладу за франшизою у Словаччині – в Братиславі. Заклад працює в середмісті словацької столиці, на площі Гвездослава, 13.

Франшизу на відкриття закладу Lviv Croissants в центрі Братислави придбав українець, який багато років живе у Словаччині і має досвід у ресторанному бізнесі.

Меню словацького закладу базується, як і українське, на круасанах із різними начинками. Та до нього додали кілька позицій, адаптованих під смаки місцевих мешканців. У компанії додали, що самі круасани, які продають у Словаччині, виготовляють у Львові. У Братиславі виробництво не відкривали.

Lviv Croissants – франчайзингова мережа ресторанів, що спеціалізується на виготовленні круасанів. Сьогодні мережа нараховує 164 заклади в Україні та 11 – у Польщі. Входить до групи компаній Fast Food Franchising Group. Засновниками «Львівських круасанів» є Андрій та Євген Галицькі, Орест Печенко та Юрій Загродський.

Як повідомляв ЗУНР, мережа «Львівські круасани» стала відомою після візиту Анджеліни Джолі до одного з її закладів у Львові.

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР