23 січня 2024

Вночі 23 січня на подвір'я депутата Закарпатської обласної ради від "Батьківщини" Георгія Горвата кинули гранату. Особу нападника встановлюють, правоохоронці відкрили кримінальну справу.

Поширити / зберегти:

Як зазначають у поліції Закарпатської області, про подію близько 4:00 повідомив охоронець будинку, який почувши вибух, натиснув тривожну кнопку.

"На місце прибула слідчо-оперативна група Мукачівського районного управління поліції та криміналістична лабораторія Головного управління Нацполіції в Закарпатській області. Зʼясувалося, що на територію двору невідома особа закинула гранату. Внаслідок вибуху ніхто з людей не постраждав. Господар помешкання – депутат Закарпатської обласної ради", – інформують у поліції.

За фактом умисного пошкодження чужого майна, вчиненого шляхом вибуху, відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Поліція не розголошує прізвище власника будинку, але за інформацією Mukachevo.net, гранату кинули на подвірʼя депутата Закарпатської обласної ради від "Батьківщини" Георгія Горвата. Це вже другий напад на нього.

У квітні 2023 року на подвір’ї мукачівської перукарні йому підпалили машину. Палієм виявився 34-річний раніше судимий мешканець Мукачева.

 

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР