19 жовтня 2022

Глава Івано-Франківської ОВА повідомила, що нагородила 15 рятувальників, які першими прибули на гасіння пожежі від ракетних ударів по Бурштинській ТЕС. Під "нагородами" губернатор мала на увазі грамоти.

Поширити / зберегти:

"Сьогодні я від себе особисто та від усіх прикарпатців висловила їм велику подяку за виконану роботу під час ліквідації наслідків ракетних ударів, яких минулого тижня завдала російська армія по території нашої області. Також нагородила 15 рятувальників, котрі першими прибули на гасіння пожежі, спричинену вибухами", - повідомила 19 жовтня глава Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

"Принагідно рятувальники продемонстрували свою підготовку до осінньо-зимового періоду, спеціальну та аварійно-рятувальну техніку, а також обладнання для визначення хімічного та радіаційного забруднення", - написала губернатор у Фейсбук. Тобто перед отриманням шматків паперу в рамках пожежників ще й змусили займатися показовими виступами перед чиновниками.

Завдяки вправності та оперативності вогнеборців вдалося швидко ліквідувати пожежу та відновити роботу Бурштинської ТЕС.

Як повідомляв ЗУНР, 10 жовтня російські ракети влучили в Бурштинську ТЕС, яка входить у холдинг ДТЕК олігарха Ріната Ахмєтова.

 

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР