2 жовтня 2022

Люди переказують свій одноденний заробіток на протези для українських військових та цивільних, які втратили кінцівки на війні.

Поширити / зберегти:

Першими до неї долучилися працівники Львівської міської ради та її структурних підрозділів. У мерії кажуть, що вже на початку кампанії вдасться залучити для незламних українців понад 9 млн грн. 

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Відомо, що на надсучасні біонічні протези щонайменше для 50 українців потрібно близько 100 млн грн. Протези встановлюватимуть у Національному реабілітаційному центрі Незламні Першого медоб’єднання Львова.

Кожен охочий до 19 жовтня може переказати одноденну зарплату на проєкт "Протези для незламних" на сайті благодійної платформи dobro.ua та розповісти про ініціативу у своїх соціальних мережах, щоб ще більше небайдужих змогли долучитись до проєкту.

Від компанії зробити безготівковий внесок можна за реквізитами: 

МБФ "Українська Біржа Благодійності"

ЕДРПОУ 38005762

р/р: UA583057490000002600630669802

МФО 305749  м. Київ

Центральне відділення

ПАТ "Банк Кредит Дніпро"

Безповоротна благодійна допомога на проєкт "Протези для незламних"

Нагадаємо, що у вересні ві Львові чоловіку встановили протез руки, надрукований на 3D-принтері, а перед тим – встановили перший біонічний протез руки 33-річному військовому Михайло Юрчук, який втратив руку та ногу навесні у боях під Ізюмом.

Власне, це його світлину й винесено на постері повижче.

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР