26 вересня 2022

Медикиня з Рівненщини Мар’яна Мамонова, яку звільнили з російського полону, народила дівчинку. Пологи відбулись у Луцьку. Наразі мама з дитиною перебувають у задовільному стані.

Поширити / зберегти:

Дівчинка народилась під ранок неділі, 25 вересня. Це Суспільному підтвердила гендиректорка Волинського обласного територіального медичного об'єднання захисту материнства і дитинства Ірина Горавська.

– Дійсно народилась дівчинка, все нормально. Дитина разом з мамою знаходяться в палаті. Дівчинка народилася о 4:18. Вага дитини 3 255 грам, зріст — 56 сантиметрів, — розповіла Ірина Горавська.

Сама Мар’яна та її чоловік, за словами гендиректорки луцького медзакладу, поки не надаватимуть коментарів з приводу народження дитини.

– Все пройшло добре. Всі живі, здорові. Мама почувається добре. Усім дякуємо. Народила о 04:00 ранку. Доньку назвали Анею, — повідомила Суспільному сестра Мар'яни Анна.

Мар’яна Мамонова перебувала у полоні РФ з 4 квітня. З початку війни вона служила в Маріуполі, де до рук окупантів потрапила, коли рятувала військових та цивільних в оточеному місті.

Раніше мати Мар'яни, Оксана Черепушко, розповідала Суспільному, що 3 квітня дочка виходила на зв'язок і повідомила рідним, що вагітна.

Сестра медикині з Рівненщини Мар’яни Мамонової, яку повернули з російського полону 21 вересня, розповіла Суспільному, що та почувається добре. Жінка на останніх термінах вагітності не розповідала рідним на кого чекала.

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР