23 вересня 2022

Українському військовому, який воює проти російських окупантів на фронті, принесли в його львівське помешкання повістку. На цю ситуацію боєць відреагував з гумором.

Поширити / зберегти:

Про це Юрій Герун написав у facebook.

Повістку бійцю в його помешкання у Львові понесли сьогодні, 23 вересня. Юрій з гумором відреагував на цю ситуацію та зазначив, що ось вона – відповідь на мобілізацію в Росії.

– Наша відповідь на мобілізацію в РФ буде нещадною для ворогів! Шах і мат бойові уклоністи, – пише військовий. 

Жарти жарти, але окремі дописувачі та дописувачки притомніше зреагували на це несусвіття, додаючи фактів заразом.

З моїх близьких шестеро добровольців з весни, чотирьом вже теж поприходили повістки. Воєнкомати – пережиток Союзу і з відповідним персоналом. От тримають чергу людей на вулиці під дощем, хоча всі у різних питаннях і можна ж влаштувати все як у ЦНАПАХ. А нахаби які, то взагалі окрема тема, – пише Олена Березюк.

Видання ж Espreso Zahid нагадує, що на початку вересня цього року Тернопільський ваєнний каміссаріат – надіслав повістку загиблому у 2015 році бійцю "Збруча" Павлу Римару.

– Як на це реагувати? Не знаходжу слів. Дуже боляче і сумно. Павлу, який загинув 1 лютого 2015 року, прийшла повістка!!! –  написала мати Павла.

Загиблому 7 років тому воїну пропонували з'явитися до «центру комплектування та соціальної підтримки» 13 вересня о 9:00. У повістці зазначається, що у випадку неявки загрожуватиме кримінальна відповідальність.

Нівроку си «підтримка», угу. А багато нині сміється з того, як там з мобілізацією на Москалях.

Передовсім варто таки своїх ще досі сов'єцких за світоглядом та розумом каміссарчиків потруїти, хіба ні?

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР