20 вересня 2022

Поліцейські затримала двох підозрюваних у розбійному нападі на громадянина України. Зловмисники вдарили потерпілого дерев’яним предметом та викрали мобільний телефон.

Поширити / зберегти:

У ніч із п’ятниці на суботу близько 4 години ранку до поліції польського міста Вишкова надійшло повідомлення про напад на громадянина України.

За словами потерпілого, на нього напали двоє людей, повідомляє inpoland.net.

Спочатку між потерпілим і нападником виникла бійка. Коли українець впав на тротуар, до нього підбігла жінка та витягла з його одягу мобільний телефон.

Громадянин України хотів повернути викрадене та кинувся наздоганяти зловмисників, проте нападники вдарили його дерев’яним предметом.

Правоохоронці спочатку відвезли іноземця до лікарні, де йому було надано медичну допомогу. На щастя, чоловік не отримав серйозних травм і не потребував госпіталізації. Потім поліцейські разом із потерпілим виїхали на місце злочину та крок за кроком почали детально встановлювати перебіг події.

Так, за півтора десятка метрів знайшли дерев’яний предмет, яким було завдано удар.

Тоді поліцейські розпочали пошуки нападників. Один зі зловмисників так зацікавився тим, що відбувається надворі, що виглянув з вікна будинку, що був неподалік місця події. Громадянин України помітив його і впізнав нападника.

Офіцери негайно вирушили до вказаної квартири. Двері відчинив 31-річний житель Вишкова.

Всередині була його 38-річна знайома. Їх обох затримали та відправили в ізолятор. На момент затримання в їхніх організмах було виявлено понад проміле алкоголю.

Можна сміливо стверджувати, що польська «гостинність» – міцнішає.

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР