13 вересня 2022

Львівським рятувальникам передали пожежну автодрабину Metz/Rosenbauer L32 PLC-2.0 з робочою висотою 30 м, яка була придбана у Німеччині й передана в якости гуманітарної допомоги.

Поширити / зберегти:

Поповнення автопарку львівських рятувальників цією пожежною автодрабиною стало можливим за підтримки та сприяння Rotary Club Lviv Innovational, Rotary Club of Orange Park Sunrise, Rotary Club of Beaumont та Rotary e-Club 2000.

– Рятувальники завжди роблять усе можливе при виникненні пожеж чи будь-яких інших надзвичайних ситуацій, аби ліквідувати їх наслідки якомога швидше та з найменшими збитками. Ось чому надійна техніка – це в першу чергу запорука оперативно й ефективно реагування на надзвичайні події, а це своєю чергою не одне врятоване життя.

Варто зазначити, що пожежна автодрабина – це незамінна техніка для проведення аварійно-рятувальних робіт та ліквідації пожеж в будь-якому місті чи населеному пункті, де є будинки 3-х і більше поверхів. Ця техніка стане запорукою успіху роботи пожежно-рятувальних підрозділів і забезпечить надійність та безпеку мешканців багатоповерхових житлових будинків,пишуть у своєму повідомлені львівські рятувальники.

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР