Соцмережа "ТікТок" стане партнером львівської екосистеми реабілітації "UNBROKEN"

7 вересня 2022

Соцмережа "ТікТок" стане партнером львівської екосистеми реабілітації "UNBROKEN"

За словами львівського міського голови Андрія Садового, про це вдалось домовитися із віцепрезидентом соціальної мережі Тео Бертрамом на 31 економічному форумі, який зараз відбувається у Польщі.

– Перемовини вже розпочали – перш за все про залучення компанії для напрацювання комунікаційного плану, бо саме висока міжнародна впізнаваність дозволить нам залучити ще більшу кількість партнерів та друзів. Також є можливість отримати частину фінансування для будівництва реабілітаційного центру у Львові, повідомив староста Львова на Telegram-каналі.

Влітку у Львові презентували проєкт національного реабілітаційного центру "UNBROKEN".

Він буде насамперед орієнтований на допомогу військовим та цивільним українцям, які отримали як фізичні, так і психологічні травми внаслідок війни Росії проти України.

У реабілітаційному центрі "UNBROKEN" щороку допомагатимуть 50 тисячам пацієнтам. Заклад буде працювати у кількох напрямках.

Зокрема, там розвиватимуть реконструктивну, пластичну хірургію та протезування. За задумом, у центрі працюватимуть майстерні, де виготовлятимуть протези. Також у медзакладі запланували друкувати на 3D-принтері кісткові імплантати.

На будівництво національного реабілітаційного центру необхідно 77 мільйонів євро.

Гроші збирають в тому числі від благодійників. Амбасадорами "UNBROKEN" вже стали британський фотограф-документаліст Джайлз Дьюлей, учасники рок-гурту "Жадан і Собаки", грузинська співачка Ніно Катамадзе, мер Фрайбурґа Мартін Горн та чимало інших.

Коли збудують центр, поки невідомо.