7 вересня 2022

Соцмережа "ТікТок" стане партнером львівської екосистеми реабілітації "UNBROKEN"

Поширити / зберегти:

За словами львівського міського голови Андрія Садового, про це вдалось домовитися із віцепрезидентом соціальної мережі Тео Бертрамом на 31 економічному форумі, який зараз відбувається у Польщі.

– Перемовини вже розпочали – перш за все про залучення компанії для напрацювання комунікаційного плану, бо саме висока міжнародна впізнаваність дозволить нам залучити ще більшу кількість партнерів та друзів. Також є можливість отримати частину фінансування для будівництва реабілітаційного центру у Львові, повідомив староста Львова на Telegram-каналі.

Влітку у Львові презентували проєкт національного реабілітаційного центру "UNBROKEN".

Він буде насамперед орієнтований на допомогу військовим та цивільним українцям, які отримали як фізичні, так і психологічні травми внаслідок війни Росії проти України.

У реабілітаційному центрі "UNBROKEN" щороку допомагатимуть 50 тисячам пацієнтам. Заклад буде працювати у кількох напрямках.

Зокрема, там розвиватимуть реконструктивну, пластичну хірургію та протезування. За задумом, у центрі працюватимуть майстерні, де виготовлятимуть протези. Також у медзакладі запланували друкувати на 3D-принтері кісткові імплантати.

На будівництво національного реабілітаційного центру необхідно 77 мільйонів євро.

Гроші збирають в тому числі від благодійників. Амбасадорами "UNBROKEN" вже стали британський фотограф-документаліст Джайлз Дьюлей, учасники рок-гурту "Жадан і Собаки", грузинська співачка Ніно Катамадзе, мер Фрайбурґа Мартін Горн та чимало інших.

Коли збудують центр, поки невідомо.

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР