Новини



Встигла! Звільнена днями з полону медикиня з Рівненщини Мар'яна Мамонова народила дівчинку


Медикиня з Рівненщини Мар’яна Мамонова, яку звільнили з російського полону, народила дівчинку. Пологи відбулись у Луцьку. Наразі мама з дитиною перебувають у задовільному стані.

Дівчинка народилась під ранок неділі, 25 вересня. Це Суспільному підтвердила гендиректорка Волинського обласного територіального медичного об'єднання захисту материнства і дитинства Ірина Горавська.

– Дійсно народилась дівчинка, все нормально. Дитина разом з мамою знаходяться в палаті. Дівчинка народилася о 4:18. Вага дитини 3 255 грам, зріст — 56 сантиметрів, — розповіла Ірина Горавська.

Сама Мар’яна та її чоловік, за словами гендиректорки луцького медзакладу, поки не надаватимуть коментарів з приводу народження дитини.

– Все пройшло добре. Всі живі, здорові. Мама почувається добре. Усім дякуємо. Народила о 04:00 ранку. Доньку назвали Анею, — повідомила Суспільному сестра Мар'яни Анна.

Мар’яна Мамонова перебувала у полоні РФ з 4 квітня. З початку війни вона служила в Маріуполі, де до рук окупантів потрапила, коли рятувала військових та цивільних в оточеному місті.

Раніше мати Мар'яни, Оксана Черепушко, розповідала Суспільному, що 3 квітня дочка виходила на зв'язок і повідомила рідним, що вагітна.

Сестра медикині з Рівненщини Мар’яни Мамонової, яку повернули з російського полону 21 вересня, розповіла Суспільному, що та почувається добре. Жінка на останніх термінах вагітності не розповідала рідним на кого чекала.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?