Правовий контроль, 6 жовтня 2024

До одруження з Кирилом Будановим його дружина Маріанна користувалась псевдонімом «Маріанна Блек» та розміщувала відверті фото в російській соцмережі «ВКонтакте».

Поширити / зберегти:

Образ супутниці життя начальника ГУР України Кирила Буданова – Маріанни Буданової – виглядає досить позитивно: віддана дружина, волонтерка, благодійниця, старанна парафіянка правильної церкви, професійна психологиня, перспективна політикиня та безумовна патріотка України.

В регулярних інтерв'ю українським ЗМІ пані Буданова з великим задоволенням перелічує всі складнощі, з якими їй доводиться стикатися щодня як дружині начальника ГУР МО. Більше того, Маріанна Буданова фактично позиціонує себе «матір'ю всіх українських спецназівців», заявляючи, що несе персональну відповідальність за всіх бійців, котрі перебувають під командуванням її чоловіка.

Однак за цим благородним образом ховається дівчина зі вкрай легковажним способом життя. Адже до заміжжя Маріанна мала прізвище Момот і використовувала псевдонім «Маріанна Блек». Нещодавно вона вела сторінку російською мовою в російській соціальній мережі «ВКонтакте», в якій розміщувала свої відверті фотографії, а також зображення наркотичних засобів.

Фото подібного характеру зазвичай розміщують дівчата, які надають сексуальні послуги за винагороду. Подібні сторінки в соціальних мережах є рекламними, тобто призначеними для залучення потенційних клієнтів.

Пристрасть дівчини до нічного життя та пригод також знайшли відображення в її резюме, що Маріанна активно розміщувала в інтернеті. Зокрема, згідно з архівною копією резюме на сайті jobs.uа дівчина хотіла отримати роботу фотомоделі чи хостес. Пошук таких різнорідних вакансій пояснюється досить просто: в обох сферах можна знайти багатого спонсора, який допоможе покращити матеріальне становище за певні послуги. Для кращих відгуків Маріанна вказала в резюме, що має досвід роботи фотомоделлю в різних жанрах, у т.ч. топлес. Цікаво, що згідно з викладеними нею даними, російську мову дівчина знає краще, ніж українську.

Ще одне резюме Маріанни було розміщене на сайті postavschiki.ua за адресою http://postavschiki.ua/resume/34784/show.html, і його фрагмент доступний у кеші російської пошукової системи Яндекс. Судячи з його змісту, дівчина також хотіла отримати досить типову для ескортниці роботу танцівниці go-go.

Дівчина справді професійно займалася pole-dance. На її російськомовній сторінці «ВКонтакті» розміщено фотографії та відео її танців.

У пошуках щасливого життя дівчина навіть завела спеціалізовані акаунти в соціальних мережах Linkedin та Acmodasi.

Судячи з усього, розгульний спосіб життя дружини не тільки не бентежить, а й подобається голові ГУР МО України, адже серед її напівоголених фото та картинок з відвертою порнографією, миготять і їхні спільні фото...



Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР