Нестор Шуфрич повернувся в Україну через КПП “Лужанка” — не кинув «Неньку»!

25 серпня 2022

Через закарпатський пункт пропуску “Лужанка” в Україну повернувся нардеп від ОПЗЖ Нестор Шуфрич. Зазначається, що нардеп заїхав через пропускний пункт за кермом “Mercedes” із угорською реєстрацією.

16 травня з’явилась інформація про те, що народний депутат, член депутатської групи «Платформа за життя та мир» Нестор Шуфрич перетнув державний кордон України із Румунією.

Шуфрич у коментарі журналістам підтвердив, що наразі перебуває за межами України, але запевняв, що до 23 травня включно повернеться, пригадує Закарпаття 24.

– 13 травня (вперше за три місяці війни) я справді перетнув державний кордон, маючи на те усі законні підстави. По-перше, я – батько трьох неповнолітніх дітей (3-х, 5-ти і 9-ти років). По-друге, я оформив виїзд у встановленому для воєнного часу порядку. За цей час, що перебуваю за кордоном, матиму консультацію лікаря для однієї зі своїх дітей, а також планую відвідати дві країни ЄС. Повернуся до 23 травня включно. Не для того я був в Україні три місяці війни, щоб зараз втекти, – зазначив тоді Шуфрич.

Згодом, українські ЗМІ повідомили про повернення Шуфрича в Україну 23 травня зіславшись на фото, яке він прислав журналістам у месенджер з прикордонного пункту пропуску на тлі українського прапору та на підтвердження від поліції про перетин кордону з Румунією.

Коли був наступний виїзд за кордон, після якого він сьогодні повернувся в Україну офіційної інформації немає.

Нагадаємо, Нестор Шуфрич попав у перелік депутатів, кому анулювали диппаспорти.