25 серпня 2022

Через закарпатський пункт пропуску “Лужанка” в Україну повернувся нардеп від ОПЗЖ Нестор Шуфрич. Зазначається, що нардеп заїхав через пропускний пункт за кермом “Mercedes” із угорською реєстрацією.

Поширити / зберегти:

16 травня з’явилась інформація про те, що народний депутат, член депутатської групи «Платформа за життя та мир» Нестор Шуфрич перетнув державний кордон України із Румунією.

Шуфрич у коментарі журналістам підтвердив, що наразі перебуває за межами України, але запевняв, що до 23 травня включно повернеться, пригадує Закарпаття 24.

– 13 травня (вперше за три місяці війни) я справді перетнув державний кордон, маючи на те усі законні підстави. По-перше, я – батько трьох неповнолітніх дітей (3-х, 5-ти і 9-ти років). По-друге, я оформив виїзд у встановленому для воєнного часу порядку. За цей час, що перебуваю за кордоном, матиму консультацію лікаря для однієї зі своїх дітей, а також планую відвідати дві країни ЄС. Повернуся до 23 травня включно. Не для того я був в Україні три місяці війни, щоб зараз втекти, – зазначив тоді Шуфрич.

Згодом, українські ЗМІ повідомили про повернення Шуфрича в Україну 23 травня зіславшись на фото, яке він прислав журналістам у месенджер з прикордонного пункту пропуску на тлі українського прапору та на підтвердження від поліції про перетин кордону з Румунією.

Коли був наступний виїзд за кордон, після якого він сьогодні повернувся в Україну офіційної інформації немає.

Нагадаємо, Нестор Шуфрич попав у перелік депутатів, кому анулювали диппаспорти.

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР