Триває «Музика в старому Львові». У співпраці з «Музикою в старому Кракові»

16 серпня 2022

У Львові триває фестиваль «Музика в старому Львові», який розпочався вчора, 15 серпня, і триватиме майже до кінця літа – до 28 серпня.


Цьогоріч в межах дійства заплановано сім подій.

Фестиваль відбувається уже вдев’яте, його орґанізатором впродовж усього часу його існування є Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика, пише Zaxid.net.

Основною концепцією цьогорічного фестивалю в рамках партнерської співпраці зі знаним фестивалем «Музика в старому Кракові», є показ Львова як міста з особливим архітектурно-історичним ландшафтом, пам’ятками европейської культури та історії, традиціями, інтерактивними ідеями та вигадливими реаліями.

Цьогорічний фестиваль відбувається в умовах воєнного стану в Україні.

Якщо у попередні роки найбільш активними відвідувачами концертів були гості Львова та Кракова, то цього року до них також долучаться східняки‑переселенці, яких прийняли Краків і Львів.

Значно розшириться також географія запрошених музикантів, яких гості почують на концертах.

На сценах давніх міст окрім польських солістів та колективів також виступлять виконавці з‑за Збруча: Києва, Харкова, Сіверодонецька, Маріуполя та Луганська.

Докладну інформацію про події фестивалю «Музика в старому Львові» та квитки можна знайти на афіші Львівської філармонії.

Незмінним ґенеральним партнером фестивалю «Музика в старому Львові» є банк з польським капіталом «Кредобанк».

Завдяки йому цьогоріч організатори мають можливість запрошувати слухачів на події у різних локаціях Львова та Кракова