15 серпня 2022

20 дітей, батьки яких воюють на Сході в складі Закарпатської 101-ї бригади ТрО, поїхали на відпочинок до Польщі.

Поширити / зберегти:

Дітей супроджують дорослі виховники і впродовж двох тижнів на них чекає насичена програма в оздоровчому комплексі «Риманув-Здруй» у Підкарпатському воєводстві.

– Для маленьких гостей запланували пішохідні екскурсії, відвідування замків, спортивні ігри та змагання, майстер-класи, практикуми з психологами, театральні й музичні вечори біля вогнища та інше, – про це повідомив очільник наглядач за областю, очільник ЗОВА Віктор Микита.

За його словами, протягом двох тижнів в оздоровлювальному санаторному комплексі «Риманув-Здруй» діти не чутимуть звуків сирен, корисно і цікаво проведуть час, ознайомляться з Підкарпатським краєм.

Програму для них розробили насичену: пішохідні екскурсії, відвідування замків, спортивні ігри та змагання, майстер-класи, практикуми з психологами, театральні й музичні вечори біля вогнища та інше.

Розуміємо, що відпочинок та оздоровлення важливі для молодших, тому разом із представниками Підкарпатського воєводства Польщі реалізували таку ініціативу. Дякую нашим партнерам за підтримку й допомогу в організації двотижневих канікул для дітей, — наголосив Віктор Микита.

Чи вчитимуть дітей під час перебування закарпатських дітей в таборі польської мови – наразі нічого не повідомляється.

Аби не злякнути.

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР