Мер‑націоналіст відправив дітей з Івано‑Франківська до Польщі

8 серпня 2022

Покищо: не назавжди, а тільки на відпочинок та оздоровлення. Але все одно: дивно, як на запеклого і кар'єрного «свободівця».

Автобус з дітьми з Івано-Франківська вирушив в мандрівку до Польщі. На двотижневий вояж юних франківчан приймає місто-побратим Ополе. Цього разу поїхало 45 дітей пільгових категорій. Це діти загиблих та чинних учасників бойових дій.

– Дякуємо місту Ополе ті іншим містам-партнерам, які приймають наших дітей. Загалом близько 350 дітей родин загиблих та учасників бойових дій зможуть відвідати й вже побували у наших містах-побратимах. Вони погодилися приймати дітей по два тижні, повністю забезпечують цю програму. Дякую рідним наших героїв, які сьогодні захищають нас. Ці поїздки – це скромний жест вдячності від громади та наших партнерів для дітей, щоб вони мали гарні емоції, – цитує війта Івано‑Франківська Руслана Марцінківа видання mi100.

Впродовж двох тижнів діти матимуть насичену програму відпочинку. Адже, з Івано-Франківська групи юні мандрівники вже їздили в подібні літні табори й радо ділились враженнями. Тож і цій групі дітей так само мало б сподобатись.

Дітки з Франківська вже їздили в польські міста Кошалін, Рибнік та Ополе. А ще плануються поїздки до міста Люблін.

Цікаві такі зараз пішли українські націоналісти!

Й без того сотні тисяч дітей в Польщі зараз активно «асимілюються», щоб не сказати – ополячуються.

Так тут ще й чинний міський голова помагає нові партії дітей підвозити.

Мабуть, аби вже «асиміляція» дісталася й до тих, кого не охопила: насамперед дітей з Галичини й Західної України в цілому, звідки порівняно менше діток опинилось в Польщі.

Бандера, а особливо Дмитро Клячковський в могилах, мабуть, перевертаються від теперішніх своїх послідовничків.