29 липня 2022

Найбільший автобусний перевізник Європи FlixBus запустив новий маршрут зі Львова до міст Словаччини та Австрії.

Поширити / зберегти:

Німецька транспортна компанія FlixBus, оператор автобусних перевезень Европи, відкрила продаж квитків на новий міжнародний маршрут зі Львова до Словаччини та Австрії: Львів – Санкт-Пельтен.

Перша поїздка відбувається вже сьогодні, 29 липня 2022 року, пишуть Варіанти.

Лінія отримала номер N3272 та має повний маршрут:

Львів – Стрий – Мукачево – Ужгород – Кошице – Пряшів – Попрад – Жиліна – Тренчин – Трнава – Братислава – Відень – Санкт-Пельтен.

Автобуси відправлятимуться 4 рази на тиждень: у понеділок, вівторок, п’ятницю і суботу зі Львова; у вівторок, середу, суботу та неділю зі Санкт-Пельтена.

Час у дорозі становить 18 з половиною годин із урахуванням зупинок та закладеним часом на перетин словацького кордону. Проте через непередбачуваність затримок на кордоні час у дорозі може змінюватись.

Зокрема, з автостанції №6, що на вул. Стрийській у Львові, автобус відправляється о 15:00 год, і прибуває о 06:00 год ранку до Братислави, о 07:05 год ранку до Відня, а о 08:20 год – до кінцевої зупинки Санкт-Пельтен.

Назад автобус відправляється о 20:20 год зі Санкт-Пельтена, о 21:35 год з Відня та 22:40 год з Братислави та прибуває о 15:40 год наступного дня до Львова.

Загалом компанія вже має 11 ліній з України до 5 країн Європи: Польщі, Чехії, Угорщини, Словаччини та Австрії.

Нагадаємо, FlixBus розпочала працювати в Україні з червня 2019 року.

Свій перший маршрут компанія запустила за напрямком Одеса-Пльзень із зупинкою у Львові.

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР