26 липня 2022

25 липня в небі над Волинню військові знищили два безпілотні літальні об'єкти. Одна людина загинула, є травмовані.

Поширити / зберегти:

Повітряної тривоги на Волині оголошено не було.

Зі слів голови ОВА Юрія Погуляйка, спрацювала протиповітряна оборона. Військові збили ворожі безпілотники, але уламки одного із них впали на приватні житлові будинки у селі Дубове Ковельського району.

— На жаль, внаслідок падіння уламків є жертви. Одна людина загинула, кілька поранених перебувають у лікарні, – цитує голову обласної військової адміністрації Suspilne.

Відомо про п'ятьох травмованих, троє з яких – діти. В лікарні перебуває ще двоє дорослих, їх життю нічого не загрожує.

Як повідомили на сторінці повітряного командування «Захід» ворожі БПЛА перетнули повітряний простір України з боку Білорусі та здійснювали повітряну розвідку об'єктів у Волинській області.

— На перехоплення БПЛА було піднято винищувач, також спрацювала українська система протиповітряної оборони. Два ворожих безпілотники було знищено, – зазначили військові та додали, що будівлі знищили уламки однієї із зенітних ракет.

Ось і спробуй тут вгадай, що було б ліпше. Можливо, якби нічого не збивали, то безпілотники просто собі повернулися б тихо-мирно і не було жодних зруйнованих осель та жертв від уламків української зенітної ракети...

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР