23 липня 2022

Відправнику інкримінують порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю. За цією статтею передбачене обмеження чи позбавлення волі до трьох років.

Поширити / зберегти:

30-річний мешканець Тернополя без відповідного дозволу відправив до Польщі через службу доставлення два авіаційних годинники. Про це повідомляє Управління СБУ в Тернопільській області, передає Еспресо.Захід.

— Незаконне переправлення складових зловмисник здійснював чітко розуміючи, що годинники з підвищеними технічними вимогами можуть переміщуватись через кордон лише за наявності спецдозволу Державної служби експортного контролю України, – йдеться в повідомленні.

Відправнику висуваються порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю. За цією статтею передбачене обмеження чи позбавлення волі до трьох років.

Господи, ну відправив чоловік годинники та й відправив. Ще одна таємна зброя знайшлася. Збройово-промисловий комплекс Польщі точно тепер зміцнився!

Люди валізами мільйони доларів вивозять заграницю — і їм за це нічого. А тут прискіпались до чоловіка за якісь нещасні два годинники, невідомо ще й з якого століття випуску.

Зрештою, коли СБУ не має що робити, то воно й полює за посилками. Вже всіх російськомовних зі сходу на вулицях Тернополя перевірили? Кожен з них — це ж потенційний російський шпигун, між іншим. Щонайменше — переносник русскі міра.

Але де там. Хіба СБУ цікаві такі «дрібниці»?...

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР