3 травня 2024

Депутати Ужгородської міськради проголосували за виділення 10 млн грн на завершення реконструкції будівлі Закарпатського ОТЦК.

Поширити / зберегти:

Рішення про це прийняли на позачерговому засіданні сесії 2 травня. Як повідомили у прес-службі міськради, депутати передали гроші з бюджету громади до бюджету Закарпатської області.

«Депутати надали згоду на передачу коштів іншої субвенції із бюджету Ужгородської міської територіальної громади до обласного бюджету – 10 мільйонів гривень для співфінансування реконструкції будівлі Закарпатського обласного ТЦК, що на вулиці Павла Чубинського в Ужгороді», – зазначили у мерії.

Ужгород вже не вперше виділяє гроші на реконструкцію Закарпатського обласного центру комплектування. У 2023 році на ці потреби до обласного бюджету перерахували 8,5 мільйонів гривень.

Варто відзначити, що органи місцевого самоврядування, тобто міські та селищні ради, скоро будуть зобов’язані брати участь у мобілізаційних заходах. Усе через новий закон про мобілізацію, що вступає в дію з 18 травня. Про це в ефірі проекту «Тема з Мосейчук» розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко.

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР