На кордоні з Польщею виникли затори через нечищені траси

13 грудня 2022

Львівська митниця попередила про ускладнення в русі транспорту та затори на шляхах до пунктів пропуску «Краківець» та «Шегині».

«До уваги громадян та перевізників, що прямують у напрямку державного кордону України! Через надмірні опади снігу на під’їзних шляхах до пунктів пропуску «Краківець - Корчова» та «Шегині – Медика» рух вантажного і легкового транспорту ускладнений, утворилися затори», – йдеться в повідомленні митниці.

При цьому станом на полудень ПП «Шегині – Медика» взагалі не працює – відсутнє електропостачання. Про відновлення його роботи повідомлять додатково.

Також зазначається, що в самих пунктах пропуску «Краківець – Корчова», «Рава-Руська – Хребенне», «Грушів – Будомєж», «Угринів – Долгобичув», «Смільниця – Кросьценко» рух транспортних засобів розблоковано, митне оформлення відбувається без затримок. Подорожуючих просять врахувати цю інформацію і, за можливості, скорегувати свої плани щодо дальніх поїздок.

Як писав ЗУНР, на українсько-польському кордоні знову з'явилися черги. 9 грудня їх зафіксували перед шістьма пунктами пропуску.