31 жовтня 2022

У пункті пропуску "Ягодин – Дорогуськ" розпочали тестувати систему "єЧерга".

Поширити / зберегти:


31 жовтня у пункті пропуску "Ягодин – Дорогуськ" на кордоні з Польщею на території Волинської області почали тестувати програмне забезпечення проєкту "єЧерга", повідомила "Укртрансбезпека" на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Водіям, які стоять в голові живої черги буде запропоновано ознайомитися із процедурою реєстрації в електронній черзі та спробувати це зробити за допомогою інспекторів "Укртрансбезпеки". Тестування сайту "єЧерга" допоможе краще налаштувати сервіс та врахувати побажання учасників ринку перевезень" – йдеться у повідомленні.

В "Укртрансбезпеці" наголосили, що проїзд через пункт пропуску відбуватиметься в порядку живої черги, а тестування системи не вплине на розподіл місць у черзі.

Система передбачає інтеграцію з митними базами даних для попередньої пріоритизації вантажів, і потенційно зможе управляти потоками вантажів у залежності від групи товарів згідно з даними попередньої митної декларації. Використання системи є безкоштовний для перевізників, і в Мінінфраструктури обіцяють, що людського втручання в "єЧергу" не буде.

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР