14 липня 2022

Сайт Restart Business, який допомагає підприємцям переїхати в ту чи іншу область України, визначив Рівненщину найбільш привабливою.

Поширити / зберегти:

Таке лідерство Рівненської області стало можливим через об’єкти нерухомості, земельні ділянки, житло для персоналу, придатні для переміщення бізнесів. Загалом в області 253 місця для релокації. 

— Сьогодні на Рівненщину переїхало 34 підприємства. А також Луганський державний медичний університет, Харківський інститут медицини і біомедичних наук та Луганський онкодиспансер. При Рівненській ОВА продовжує працювати Центр економічного розвитку та релокації бізнесу. Його мета: супровід переведення бізнесу із постраждалих від війни реґіонів в нашу область. Рівненська ОВА постійно працює з бажаючими релокуватися в нашу область, — цитують голову Рівненської ОВА Віталій Коваль 7 Днів.

В чільну трійку країв також входить Тернопільщина з 61 пропозицією, й Івано-Франківська з 58 локаціями. Львівська область, як не дивно, пропонує лише 8 об'єктів. Принайнмі, за статистикою сторінки Restart Business.

Цей сайт частково фінансується коштом американських платників податків через Аґентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics у партнерстві з Волинським Ресурсним Центром.

Звісно, хто б ще так допомагав перетягувати російськомовний майже повністю бізнес з півдня та сходу в Західну України, як не бездонні кишені платників податків з Америки. 

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР