4 жовтня 2022

Ві Львові на вул. Вітовського, навпроти будівлі управління СБУ, планують збудувати 6-поверховий житловий будинок, частину квартир в якому віддадуть силовикам під службове житло. Відповідний детальний план території затвердили депутати Львівської міськради.

Поширити / зберегти:

Йдеться про забудову земельної ділянки площею 0,6 га на вул. Вітовського, 38а. Зараз тут розташовані кілька нежитлових будівель, частину з яких знесуть. Будівлі та земельна ділянка під ними перебувають у власності СБУ.

Згідно з детальним планом, на вул. Вітовського, 38а реконструюють наявну одноповерхову будівлю під 6-поверховий житловий будинок на 33 квартири. Кілька квартир у цьому будинку мають віддати службовцям СБУ. Загалом у цьому будинку зможе жити 85 людей.

У межах першого поверху облаштують сім паркомісць та магазини. На другому поверсі передбачений дитячий садок та службові квартири. Крім цього, у будинку облаштують підземний паркінг на 26 місць.

За розробкою детального плану в районі вул. Вітовського та Грабовського звернулося управління СБУ, тож наразі не відомо, хто буде інвестором будівництва.

А взагалі, цікаво: як у власності СБУ (!!) може щось перебувати? У власності Платників Податків, що утримують СБУ – ще куди не йшло, але в самої СБУ...

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР