4 жовтня 2022

У кількох гуртожитках ПТУ Червоноградського району Львівщини вже зробили або закінчують ремонт і облаштовують місця для комфортного проживання переселенців. Планується підготувати 383 місця у трьох гуртожитках. На ці роботи з обласного бюджету виділили понад 19 млн грн.

Поширити / зберегти:

Як повідомили в Львівській обласній військовій адміністрації, у Сокальському професійному ліцеї роботи вже завершені. Для проживання ВПО передбачено 92 місця.
 

В Угнівському аграрно-будівельному ліцеї передбачено 66 додаткових місць для переселенців.

«Внутрішні роботи завершені. Станом на сьогодні завезено пиломатеріали для облаштування нової покрівлі. При сприятливих погодних умовах підрядна організація приступить до виконання робіт із заміни даху», – додали в ЛОДА.

У Червоноградському гірничо-економічному фаховому коледжі планують облаштувати 225 додаткових місць для проживання переселенців. Там вже повністю замінили вікна. Завершено ремонт 4 і 5 поверху, найближчим часом відремонтують 3 поверх.

Реконструкція гуртожитків у Червоноградському районі відбувається за програмою реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів у Львівській області. Ремонти приміщень гуртожитків професійно-технічної та фахової передвищої освіти для проживання внутрішньо переміщених осіб розпочали на початку літа. На ці роботи загалом у Львівській області виділили 47 млн грн.

Нагадаємо, як повідомляв у серпні заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, на облаштування житла для переселенців, що переїхали на Львівщину разом з переміщеними підприємствами, виділили 54,4 млн грн. З них 13,6 млн – це допомога Польщі.

За ці кошти мали підготувати 570 місць для людей, які працюють на підприємствах, перевезених до Львівщини з‑за Збруча.

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР