6 липня 2022

Експрезидент держави порадив керівництву України «поважати найрізноманітніші думки громадян» та «адекватно оцінювати ситуацію».

Поширити / зберегти:


 

Віктор Янукович закликав керівництво України дати громадянам країни можливість самим вирішувати, чи вони хочуть воювати далі. Про це пише Фокус.ua.

«Громадяни [України] самі мають зробити вибір — воювати "до останнього українця", або намагатися зберегти те, що ще залишилося», — зокрема, сказав утікач-ексглава держави, звертаючись до колишніх співвітчизників.

За словами Януковича, українська влада має «адекватно оцінювати ситуацію» і «поважати найрізноманітніші думки громадян».

«Важливо дати можливість висловитись усім, хто має конструктивні пропозиції, і дати шанс миру. Це дозволить врятувати життя українців і зберегти майбутнє для України», — висловився одіозний політик.

Також експрезидент закликав чинне керівництво країни «перестати брехати про постійні перемоги», а також перестати ділити українців на правильних і неправильних. Він наголосив, що керівництво держави має знайти в собі сили протягнути руку тим, хто оцінює ситуацію інакше.

Як вважає Янукович, зараз на чолі української держави перебувають «недосвідчені й авантюристичні» люди.

«Ні про яку беззастережну довіру до [української влади], навіть за відсутності альтернативних джерел інформації, йтися не може. Але постійна брехня з боку влади тільки прискорює її падіння, посилює ситуацію і призводить до непотрібних страждань та жертв серед українських військових і мирного населення та створює загрози майбутньому України у тому вигляді, в якому ми її знаємо та любимо», — заявив політик.

Поширити / зберегти:

Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР