Новини



Львів’янин за 7000 доларів влаштовував ухилянтів водіями міжнародних перевезень


Чоловіків мобілізаційного віку незаконно влаштовували на підприємства, що здійснюють міжнародні вантажні перевезення.

Оперативники Департаменту стратегічних розслідувань (ДСР) Нацполіції затримали 25-річного львів’янина, причетного до переправлення ухилянтів за кордон під виглядом водіїв міжнародних перевезень. Затримали його під час отримання 7 тисяч доларів від клієнта.

«Бажаючих оформляли як других водіїв до підприємств, що здійснюють міжнародні вантажні перевезення. Надалі відомості вносили до інформаційної бази. Вартість такої послуги становила 7000 доларів з людини», – йдеться в повідомленні ДСР.

Затриманому повідомили про підозру в незаконному перепраленні осіб через кордон (ч. 3 ст. 332 ККУ). Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на три роки та з конфіскацією майна.

За клопотанням прокурорів суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою і з правом внесення понад 242 тисяч грн застави. Проводяться заходи для оголошення підозри другому учаснику злочинної схеми.

Як повідомляв ЗУНР, Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України звинуватила працівників ТЦК у незаконному затриманні на КПП у Нижніх Воротах на Закарпатті та подальшій мобілізації кількох водіїв вантажівок, внесених у систему «Шлях».


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?