Новини



Закарпатський обласний ТЦК відремонтують за 10 мільйонів


Депутати Ужгородської міськради проголосували за виділення 10 млн грн на завершення реконструкції будівлі Закарпатського ОТЦК.

Рішення про це прийняли на позачерговому засіданні сесії 2 травня. Як повідомили у прес-службі міськради, депутати передали гроші з бюджету громади до бюджету Закарпатської області.

«Депутати надали згоду на передачу коштів іншої субвенції із бюджету Ужгородської міської територіальної громади до обласного бюджету – 10 мільйонів гривень для співфінансування реконструкції будівлі Закарпатського обласного ТЦК, що на вулиці Павла Чубинського в Ужгороді», – зазначили у мерії.

Ужгород вже не вперше виділяє гроші на реконструкцію Закарпатського обласного центру комплектування. У 2023 році на ці потреби до обласного бюджету перерахували 8,5 мільйонів гривень.

Варто відзначити, що органи місцевого самоврядування, тобто міські та селищні ради, скоро будуть зобов’язані брати участь у мобілізаційних заходах. Усе через новий закон про мобілізацію, що вступає в дію з 18 травня. Про це в ефірі проекту «Тема з Мосейчук» розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко.


Щоб першим дізнаватися новини із Західної України, Польщі та світу, приєднуйтесь до Телеграм-каналу ЗУНР


Поширити:

Опитування

Коли Ви святкуватимете Різдво Христове?